web analytics

Beton amprentat Gorj – Târgu Jiu si Motru

Executam beton amprentat in Gorj si in judeele vecine acestuia. Echipa noastra este specializata in pavari cu beton amprentat si pavaj elicopterizat.

Aceste tipuri de pavaje sunt foarte solide si foarte utilizate in unltimul timp in cele doua tipuri de amenajari: interioare si exterioare.

Betonul amprentat implica de asemenea preturi de realizare mai inferioare decat celelalte tipuri de pavaje ca: piatra naturala, gresia, marmura, granitul sau piatra cubica – reiesind un produs final solid si de lunga durata.

Pavajul decorativ amprentat reuseste cu succes a copia materiale naturale(lemn, piatra de rau, granit, piatra cubica etc) in culoare si textura si asemanare, si in cazul in care il alegeti costul dumneavoastra de pavare este, prin urmare, mai scazut iar la timpul de executie de asemenea pluseaza.

Cele mai esentiale beneficii ale acestui soi de pavaj sunt rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la schimbarile bruste de temperatura inghet/dezghet, rezistenta la solare, intretinerea usoara – betonul amprentat avand nevoie doar de spalare cu apa si o data la cativa ani de o mana de lac pentru a arata ca la inceput.

Detinem o practica bogata in acest domeniu pe care am acumulat-o atat in tara noastra cat si peste hotare: Spania.
Costurile sunt negociabile si depind de talia si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru o lucrare din pavaj amprentat in judetul Gorj. Contactati-ne pentru detalii prin forma de contact prezenta mai jos sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0748.550.466

Comments are closed.

RSS Lucram in toata Romania, alege-ti orasul din lista de mai jos si cere o oferta de pret