web analytics

Beton Amprentat

Suna 0748 550 466

Beton Ampremtat - Pavaj AmprentatBetonul amprentat este o solutie economica, pretului betonului amprentat fiind unul competitiv in comparatie cu pretul in pavarile cu lemn, granit, pavele, piatra naturala, etc.

Reuseste sa imite cu succes orice alt tip de pavaj existent la ora actuala pe piata, este rezistent la UV si la schimbarile bruste de temperatura, impermeabil, se poate aplica si pe planuri verticale si are imense calitati decorative.

Betonul amprentat se poate folosi in pavare drumuri de acces, curti, poteci, terase, benzinarii, trotuare, zone pietonale, centre comerciale, hoteluri, campinguri şi parcuri de distracţii fatade sau garduri si crede-ti-ne ca nu aici se opreste aria lui de aplicabilitate; betonul amprentat se poate aplica pe orice tip de suprafata!

Are diferite denumiri, de la: beton imprimat, beton stampat, pavaj amprentat, beton stampilat pana la beton decorativ sau beton ornamental insa toate sunt unul si acelsai lucru, un pavaj modern: beton amprentat.

Este un tip de pavaj plin de avantaje, are impermeabilitate, rezistenta la inghet / dezghet, gama larga de modele si culori, aplicabilitate in planuri verticale, imiedica aparitia buruienilor, etc si este din ce in ce mai des folosit in amenajarile interioare si exterioare de proprietarii de locuinte, de firme si de ce nu si de municipalitati.

Cere o cotatie de pret mai jos

    Cod de securitate captcha

    Apelează 0748 550 466
    error: