web analytics

Beton amprentat Brasov – Fagaras Codlea si Sacele

Beton Amprentat Brasov » 0748 550 466

Beton amprentat Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav si Predeal

Beton Amprentat Brasov – Lipsa de idei? Utilizati pavajul din beton amprentat! Betonul amprentat este unul dintre cele mai folosite tipuri de pavaj in ultima perioada, datorita costurilor lui scazute, a timpului de executie la fel de scazut si a calitatilor economice, mecanice si decorative pe care acesta si le insuseste.

Cere o cotatie de pret mai jos

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Brasov • Pavaj Amprentat Brasov • Pavaje Exterioare Brasov

  Beton amprentat Brasov Cu o rezistenta foarte ridicata la razele UV si la schimbarile bruste de temperatura: inghet / dezghet, pavajul din beton amprentat este cu siguranta elementul decorativ care nu ar trebui sa lipseasca din curtea niciunei locuinte moderne.

  Realizam pavaj din beton amprentat in Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal si orice alta localitate din judetul Brasov.

  Imita cu succes: dalele, granitul, gresia, piatra cubica, piatra de rau, piatra naturala de munte sau lemnul, iar in unele cazuri este mai rezistent decat pavajul pe care acesta il reproduce – in textura culoare si forma – sa nu uitatm totusi ca este vorba de beton.

  Locuiti in Brasov si doriti o oferta de pret pavaj din beton amprentat? Aveti doua posibilitati: fie ne contactati telefonic la: 0748.550.466 fie folositi formularul de contact prezent in pagina de contact.

  Apelează 0748 550 466
  error: