Beton amprentat Brasov – Fagaras Codlea si Sacele

Beton amprentat in Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav si Predeal

Lipsa de idei? Utilizati pavajul din beton amprentat! Betonul amprentat este unul dintre cele mai folosite tipuri de pavaj in ultima perioada, datorita costurilor lui scazute, a timpului de executie la fel de scazut si a calitatilor economice, mecanice si decorative pe care acesta si le insuseste.

Beton amprentat BrasovCu o rezistenta foarte ridicata la razele UV si la schimbarile bruste de temperatura: inghet / dezghet, pavajul din beton amprentat este cu siguranta elementul decorativ care nu ar trebui sa lipseasca din curtea niciunei locuinte moderne.

Realizam pavaj din beton amprentat in Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal si orice alta localitate din judetul Brasov.

telefon-mobil

Imita cu succes: dalele, granitul, gresia, piatra cubica, piatra de rau, piatra naturala de munte sau lemnul, iar in unele cazuri este mai rezistent decat pavajul pe care acesta il reproduce – in textura culoare si forma – sa nu uitatm totusi ca este vorba de beton.

Locuiti in Brasov si doriti o oferta de pret pavaj din beton amprentat? Aveti doua posibilitati: fie ne contactati telefonic la: 0748.550.466 fie folositi formularul de contact prezent in pagina de contact.

Cere oferta beton amprentat in Brasov

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul