Beton amprentat Constanta – Mangalia, Medgidia

Beton amprentat in Constanta – Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa, Negru Voda si in toata Romania.

Beton Amprentat ConstantaExecutam beton amprentat in orasul Constanta si in tot judetul Constanta.

Suntem specializati in pavari cu beton amprentat si beton finisat si superfinisat.

Aceste genuri de pavaje sunt deosebit de durabile si foarte utilizate in pavarile interioare si cele exterioare.

telefon-mobil

Betonul amprentat implica de asemenea preturi de executare inferioare fata de pavarile clasice cu: piatra naturala de munte, granitul, marmura, piatra cubica, etc. rezultand un pavaj final rezistent si de mare durata.

Pavajul din beton amprentat reuseste a imita felurite materiale naturale (lemn, piatra de rau, gresie, granit etc) in culoare si textura, la un pret mult mai scazut si un timp de executie mai scurt.

Cele mai temeinice beneficii ale betonului stampilat (amprentat) sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la inghet-dezghet, faptul ca nu se deformeaza in timp si timpul de executie scurt.

Echipa noastra are o practica vasta in acest sector, ea fiind acumulata atat tara cat si in tari ca Spania si Franta. Costurile sunt negiciabile si depind de dimensiunea si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru o lucrare din beton amprentat in localitatea dumneavoastra? Contactati-ne: Telefon: 0748.550.466
test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul