Beton amprentat Ialomita – Slobozia, Fetești, Urziceni

Beton amprentat in Slobozia, Fetesti, Urziceni, Tandarei, Amara, Fierbinti-Targ, Cazanesti si in tot judetul Ialomita.

Beton Amprentat SloboziaExecutam beton amprentat in Ialomita (Slobozia, Fetești, Urziceni) si pe intreg teritoriul judetului Ialomita.

Echipa noastra este specializata in lucrari cu beton amprentat si beton finisat, avand o experienta ce depaseste doisprezece ani in pavajele din beton.

Acest gen de pavaj este deosebit de rezistent si foarte utilizat in ultima vreme in pavarile exterioare si interioare.

telefon-mobil

Betonul amprentat presupune de asemenea un pret de executie mai scazut in fata metodelor clasice de pavare. Produs final este unul solid si de indelunga durata. El poate reproduce materiale naturale (lemn, piatra de rau, gresie, ardezie, marmura, granit) in culoare si textura, si este mai economic.

Cele mai temeinice atu-uri ale betonului amprentat (imprimat) sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la inghet-dezghet, faptul ca nu se deformeaza in timp si costul redus de executie.

Avem o experienta vasta in acest serviciu pe care am acumulat-o atat in tara cat si peste hotare. Costurile sunt negociabile si depind de dimenisunea si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru o lucrare din beton amprentat in localitatea dumneavoastra? Contactati-ne si va vom da toate detaliile.

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul