Beton amprentat Dolj – Craiova, Calafat, Băilești

Beton amprentat in Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea, Bechet in tot judetul Dolj si in toata Romania.

beton-amprentat-doljBeton Amprentat Craiova: Realizam beton amprentat in Craiova si in toate orasele apropiate acesteia.

Echipa noastra este specializata in pavari cu beton amprentat si elicopterizat, avem peste 12 ani de experienta si o multime de lucrari verificabile realizate in tot judetul.

Acest tip de pavaj este foarte rezistent si foarte folosit in ultimul timp in amenajarile interioare si cele exterioare din.

telefon-mobil

Betonul amprentat implica de asemenea costuri mult mai eficiente decat metodele obisnuite de pavare, rezultand un produs final mai rezistent si de lunga durata. El poate imita materiale naturale (lemn, piatra de rau, etc) in culoare şi design si este, prin urmare, mai economic.

Cele mai importante avantaje ale betonului amprentat sunt rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la schimbarile bruste de temperatura si rezistenta la razele UV.

Avem o experienta vasta in acest domeniu pe care am acumulat-o atat in Romania dar si in tarile din vest: Italia, Franta si Spania.

Preturile sunt negociabile si depind de marimea si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru pavajul din beton amprentat in Craiova sau orice alta localitate din judetul Dolj. Contactati-ne si va vom da toate detaliile.

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul