web analytics

Beton Amprentat Gorj – Târgu Jiu si Motru

Beton Amprentat Gorj » 0748 550 466

Beton amprentat Gorj - Targu Jiu, Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu, Targu Carbunesti, Turceni, Tismana, Novaci si Ticleni

Beton Amprentat Gorj : executam beton amprentat in Gorj si in judetele vecine acestuia. Echipa noastra este specializata in pavari cu beton amprentat si pavaj elicopterizat. Aceste tipuri de pavaje sunt solide si foarte utilizate in ultimul timp atat in amenajari interioare cat si in amenajari exterioare: alei, terase, curti, cai de acces, fatade. piscine etc..

Cere o cotatie de pret mai jos

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Gorj • Pavaj Amprentat Targu Jiu • Pavaje Exterioare Gorj

  Beton Amprentat GorjRealizam pavaj din beton amprentat in Gorj (Targu Jiu, Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu, Targu Carbunesti, Turceni, Tismana, Novaci si Ticleni) si toata Romania. Betonul amprentat implica de asemenea preturi de realizare mai scazute fata de celelalte tipuri de pavaje (piatra naturala, gresia, marmura, granitul sau piatra cubica) rezultand un produs final solid si de lunga durata.

  Pavajul decorativ amprentat reuseste cu succes a reproduce alte materiale naturale (lemn, piatra de rau, granit, piatra cubica etc) in culoare, textura si asemanare; si in cazul in care il alegeti, costul dumneavoastra de pavare este, prin urmare, mult mai scazut iar la timpul de executie de asemenea pluseaza.

  Beneficiile esentiale ale acestui soi de pavaj sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la schimbarile bruste de temperatura inghet/dezghet, rezistenta la razele solare, intretinerea usoara; betonul amprentat avand nevoie doar de spalare cu apa si o data la 1-2 ani, de o mana de lac pentru a arata la fel ca la inceput.

  Detinem o experienta bogata, in acest domeniu, pe care am acumulat-o atat in tara noastra cat si peste hotare: Spania si Franta. Costurile sunt negociabile si depind de talia/marimea si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru o lucrare din pavaj amprentat in judetul Gorj? Contacteaza-ne pentru detalii prin forma de contact prezenta mai jos sau de asemenea puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0748.550.466

  Apelează 0748 550 466
  error: