Beton amprentat Cluj – Turda, Dej, Câmpia Turzii, Gherla

Beton amprentat Cluj – cere o oferta de pret in Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin si tot judetul Cluj.

Beton amprentat ClujBeton Amprentat Cluj: realizam beton amprentat in Cluj.

Activam pe piata pavajelor ornamentale din beton amprentat inca din anul 2006, inainte de acest an activand inca 3 ani in tari ca Spania, Italia, Franta.

Suntem o echipa cu experienta in acest tip de pavaje si detinem in portofoliul propriu peste trei sute de lucrari de beton amprentat realizate pe intreg teritoriul Romaniei.

telefon-mobil

Inca din anul 2012 am decis ca suntem pregatiti sa activam si pe piata pavajelor din beton amprentat in Cluj! In cazul in care doriti sa realizati o lucrare din beton amprentat si detineti putine informatii despre acest tip de pavaj modern si luxuriant, echipa noastra va sta la dispozitie, cu informatii si o cotatie de pret corecta, fara costuri ascunse.

Ne bucuram ca ne-ati vizitat pagina web, iar in cazul in care credeti ca va putem ajuta, asteptam un apel la numarul de telefon : 0748.550.466 sau un email din partea dumneavoastra pentru a va putea fi de folos.
test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul