web analytics

Beton amprentat Cluj – Turda, Dej, Câmpia Turzii, Gherla

Beton Amprentat Cluj » 0748 550 466

Beton Amprentat Cluj

Beton Amprentat Cluj : realizam beton amprentat in Cluj. Activam pe piata pavajelor ornamentale din beton amprentat inca din anul 2006, inainte de acest an activand inca 3 ani in tari ca Spania, Italia, Franta. Suntem o echipa cu experienta in acest tip de pavaje si detinem in portofoliul propriu peste trei sute de lucrari de beton amprentat realizate pe intreg teritoriul Romaniei.

Cere o cotatie de pret mai jos

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Cluj • Pavaj Amprentat Cluj Napoca • Pavaje Exterioare Cluj

  Beton amprentat ClujInca din anul 2012 am decis ca suntem pregatiti sa activam si pe piata pavajelor din beton amprentat in Cluj! In cazul in care doriti sa realizati o lucrare din beton amprentat si detineti putine informatii despre acest tip de pavaj modern si luxuriant, echipa noastra va sta la dispozitie, cu informatii si o cotatie de pret corecta, fara costuri ascunse.

  Beton amprentat Cluj – cere o oferta de pret in Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin si tot judetul Cluj. Ne bucuram ca ne-ati vizitat pagina web, iar in cazul in care credeti ca va putem ajuta, asteptam un apel la numarul de telefon : 0748.550.466 sau un email din partea dumneavoastra pentru a va putea fi de folos.

  Apelează 0748 550 466
  error: