web analytics

Beton amprentat Bucuresti – cere aici oferta de pret

Beton Amprentat Bucuresti » 0748 550 466

Beton Amprentat Bucuresti

Beton amprentat Bucuresti: realizam pavaj din beton amprentat in Bucuresti si in orasele apropiate de Bucuresti. Locuiesti in Bucuresti sau in localitatile apropiate? Cere acum o cotatie de pret gratuita!

Cere o cotatie de pret mai jos

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Bucuresti • Pavaj Amprentat Bucuresti • Pavaje Exterioare

  beton amprentat bucuresti Pavajul din beton amprentat este un pavaj decorativ folosit foarte des in ultimii 5-7 ani in amenajarile exterioare / pavari exterioare de catre arhitecti, constructori si proprietarii de locuinte.

  Pavajul din beton realizat prin tehnologia amprentarii este solutia ideala pentru amenajarea curtii dumneavoastra. Ideal pentru amenajarea cailor de acces, trotuarelor, aleilor si chiar si chiar si pentru amenajarea suprafetelor verticale.

  Acest nou tip de pavaj, este mult mai rezistent decat pavajele clasice si adaugă valoare şi prestigiu atat curtii dumneavoastra cat si intregii locuinte. Betonul amprentat reproduce: caramida, gresia, piatra de rau, piatra naturala, granitul, piatra cubica, pavelele si chiar si lemnul.

  Intrebari frecvente despre serviciile de pavare cu beton amprentat in Bucuresti

  Cat costa metrul patrat de beton amprentat in Bucuresti?

  Pretul pe m2 de beton amprentat in Bucuresti variaza in functie de aria suprafetei amprentate si grosimea stratului de beton. In medie pretul poate varia intre 120 si 150 de lei pe metru patrat. Contacteaza-ne pentru a primi o oferta de pret personalizata! ☏ 0748 550 466

  Cat timp va poate lua sa realizati o lucrare din beton amprentat in Bucuresti?

  Pentru a realiza o lucrare de beton amprentat in Bucuresti, indiferent de suprafata acesteia, dureaza intre 2 si 5 zile. Majoritatea lucrarilor pe care le realizam sunt terminate in 3 zile. Contacteaza-ne prin e-mail, telefonic sau completand formularul de contact in cazul in care sunteti interesati.

  Care sunt celelalte localitati apropiate de Bucuresti in care va mai desfasurati activitatea?

  Realizam beton amprentat in Bucuresti si tot judetul Ilfov si ne putem deplasa cu foarte mare usurinta in Ploiesti (Prahova), Pitesti (Arges), Targoviste (Dambovita), Giurgiu (Giurgiu), Calarasi (Calarasi), Slobozia (Ialomita) sau oricare alta localitate din Romania. Contacteaza-ne! ☏ 0748 550 466

  Apelează 0748 550 466
  error: