Beton amprentat Giurgiu – Bolintin-Vale, Mihăilești

Beton amprentat in Giurgiu, Bolintin-Vale si Mihailesti

Beton amprentat in GiurgiuRealizam beton amprentat in orasul Giurgiu si in tot judetul Giurgiu. Echipa noastra este profilata in pavari cu beton amprentat si beton elicopterizat.

Aceste genuri de pavaje sunt deosebit de durabile si foarte folosite in ultima perioada in pavarile interioare si cele exterioare. Betonul amprentat implica de asemenea costuri de efectuare mai scazute decat pavajele clasice, rezultand un produs final solid si de indelungata durata.

telefon-mobil

Pavajul decorativ amprentat reuseste a reproduce cu succes materiale naturale (lemn, piatra de rau, etc) in culoare si textura, si este mult mai mai ieftin.

Cele mai remarcabile privilegii ale pavajului amprentat sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la inghet-dezghet, rezistenta la razele UV, timpul de executie scurt, etc. (vezi avantajele aici) Echipa noastra are o practica bogata in acest domeniu, ea fiind acumulata atat in tara cat si peste hotare.

Preturile sunt negociabile si depind de marimea si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru o lucrare din beton amprentat in localitatea dumneavoastra? Contactati-ne prin email, sau forma de contact si va vom da toate detaliile! Sau puteti de asemenea suna la urmatorul numar de telefon: 0748.550.466

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul