Beton amprentat Calarasi – Oltenița

Beton amprentat Calarasi – Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea si Lehliu-Gara in tot judetul Calarasi si in toata Romania

Beton amprentat CalarasiExecutam pavaj decorativ din beton amprentat numit si pavaj imprimat in Calarasi, Oltenita si in tot judetul Calarasi.

Echipa noastra este specializata in tehnologia pavajului din beton amprentat si beton elicopterizat.

Aceste modele de pavaje sunt foarte rezistente si foarte folosite in ultima vreme in ambele tipuri de decoratiuni: interioare si cele exterioare. Insa este utilizat cu precadere in pavarile exterioare.

telefon-mobil

Betonul amprentat implica de asemenea preturi de executare mai mici decat celelalte tipuri de pavaje obisnuite ca :piatra naturala, granitul sau marmura, reiesind un produs final destul de puternic si de mare durata. Acest tip de pavaj decorativ reuseste a reproduce diverse tipuri de materiale naturale (lemn, piatra de rau, etc) in culoare si textura si asemanare, si este, prin urmare, mai ieftin.

Cele mai insemnate avantaje ale betonului stampilat (amprentat) sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la schimbarile climatice bruste, rezistenta la razele solare UV si costul redus de executie. Echipa noastra are o experienta vasta in acest domeniu ea fiind acumulata atat in Romania (10 ani) cat si in Spania(3 ani).

Preturile sunt negociabile si depind de volumul si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret corecta si fara costuri ascunse pentru pavajul din beton amprentat in localitatea dumneavoastra? Contactati-ne si va vom pune la curent cu toate detaliile de realizare si intretinere! Va rugam sunati-ne la urmatorul numar de telefon: 0748.550.466 sau utilizati forma de contact prezenta mai jos

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul