Beton amprentat Galati – Tecuci

Beton amprentat in Galati, Tecuci, Targu Bujor si Beresti

Beton amprentat GalatiSunteti din Galati si doriti o oferta de pret pentru pavaj din beton amprentat? Ati ajuns exact unde trebuie!Realizam beton amprentat in Galati si orasele apropiate de acesta.

Activam pe piata pavajelor din beton amprentat in Romania de mai bine de zece ani, avem peste trei sute de lucrari din beton amprentat in portofoliu si ne mandrim cu o experienta vasta si foarte multi clienti multumiti de lucrarile noastre!

telefon-mobil

Betonul amprentat este unul dintre cele mai moderne si luxuriante tipuri de pavaj, un pavaj de top, cu deosebite calitati ornamentale. Acesta este utilizat in special in pavarile exterioare: alei, terase, drumuri de acces, curti interioare, rampe, parcuri, parcari, insa are si aplicabilitate in spatii interioare: restaurante, hanuri, terase interioare; sau spatii verticale: garduri, borduri inalte, scari sau fatade.

Pentru o cotatie de pret beton amprentat in Galati, contactati-ne la numarul de telefon 0748.550.466 sau prin formularul de contact prezent mai jos.

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul