Beton amprentat Ilfov

Beton amprentat in Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni si Voluntari.

beton-amprentat-ilfovExecutam pavaj din beton amprentat si beton elicopterizat in tot judetul Ilfov, Bucuresti si in toata Romania.

Sunem specializati in pavaj din beton amprentat si detinem o experienta de peste 12 ani in acest sector de pavaje.

Contactati-ne pentru o oferta de pret in Ilfov sau orice alta localitate apropiata: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni, Voluntari etc..

telefon-mobil

Pavajul din beton amprentat este pur si simplu minunat! De ce? Pentru ca e rezistent: la razele UV, la schimbarile bruste de temperatura, se intretine usor:(se spala doar cu apa), are aplicabilitate si pe suprafete verticale, se utilizeaza atat in spatii exterioare cat si in spatii interioare: hanuri, restaurante rustice, pereti interiori sau terase interioare, imita pe langa celelalte tipuri de pavaj pana si lemnul.

Este ideal pentru pavarea teraselor interioare si exterioare, se utilizeaza in pavarea aleilor, curtilor interioare, marginilor piscinelor, podurilor, rampelor, aleilor pietonale, parcuri, parcari, fatade, garduri etc: are aplicabilitate pe orice tip de spatiu orizontal sau vertical, interior sau exterior.

Telefon: 0748.550.466 – – Lucram in toata Romania!

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul