web analytics

Beton amprentat Iasi – Pascani

Beton Amprentat Iasi » 0748 550 466

Beton amprentat Iasi - Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos si Podu Iloaiei

Beton amprentat Iasi : Echipa noastra este specializata in pavaje executate prin tehnologia amprentarii betonului. Aceste modele de pavaje sunt deosebit de puternice, rezistente si intens utilizate in ultima vreme in diversele tipuri de pavari exterioare sau interioare, verticale sau orizontale.

Cere o cotatie de pret mai jos

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Iasi • Pavaj Amprentat Iasi • Pavaje Exterioare Iasi

  Beton amprentat Iasi Realizam beton amprentat in Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaiei, in toate localitatile judetului Iasi si in toata Romania. Ne bazam pe o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani in: beton amprentat si beton elicopterizat.

  Cele mai pretioase atu-uri ale pavajului amprentat sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la temperaturi scazute sau ridicate, rezistenta la razele UV si timpul de executie scurt.

  Tehnologia amprentarii betonului are preturi de executie scazute in comparatie cu celelalte metode clasice de pavare, metode deasemenea respectabile, pe care nu le blamam, insa care au un cost de executie ridicat si o perioada de executie la fel de ridicata.

  Folosind tehnologia amprentarii betonului, rezulta un produs final deosebit de rezistent – totusi este vorba de beton – si de mare durata. Pavajul amprentat reuseste a reproduce toate celelelte tipuri de pavaje clasice in: culoare, textura si asemanare, insa la un pret si timp de executie mult mai scazut.

  Costurile sunt negociabile, depinzand foarte mult de suprafata si complexitatea lucrarii. Doresti o oferta de pret pentru o lucrare din beton amprentat in judetul Iasi? Contacteaza-ne si te vom pune la curent cu toate detaliile inaintandu-ti o cotatie de pret corecta si fara costuri ascunse.

  Apelează 0748 550 466
  error: