Beton amprentat Iasi – Pascani

Beton amprentat in Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaiei, in toate localitatile judetului Iasi si in toata Romania.

Beton amprentat IasiBeton amprentat in Iasi: Echipa noastra este specializata in pavaje executate prin tehnologia amprentarii betonului.

Aceste modele de pavaje sunt deosebit de puternice, rezistente si intens utilizate in ultima vreme in diversele tipuri de pavari exterioare sau interioare, verticale sau orizontale.

Ne bazam pe o echipa de pavimentisti cu o experienta de peste 12 ani in: beton amprentat si beton elicopterizat.

Ceere oferta de pret Beton amprentat in Iasi

Cele mai pretioase atu-uri ale pavajului amprentat sunt: rezistenta, durabilitatea in timp, rezistenta la temperaturi scazute sau ridicate, rezistenta la razele UV si timpul de executie scurt.

Tehnologia amprentarii betonului are preturi de executie scazute in comparatie cu celelalte metode clasice de pavare, metode deasemenea respectabile, pe care nu le blamam, insa care au un cost de executie ridicat si o perioada de executie la fel de ridicata.

Folosind tehnologia amprentarii betonului, rezulta un produs final deosebit de rezistent – totusi este vorba de beton – si de mare durata. Pavajul amprentat reuseste a reproduce toate celelelte tipuri de pavaje clasice in: culoare, textura si asemanare, insa la un pret si timp de executie mult mai scazut.

Costurile sunt negociabile, depinzand foarte mult de suprafata si complexitatea lucrarii. Doriti o oferta de pret pentru o lucrare din beton amprentat in judetul Iasi? Contactati-ne si va vom pune la curent cu toate detaliile inaintandu-va o cotatie de pret corecta si fara costuri ascunse.

Ceere Cotatie de Pret Beton amprentat Online in Iasi

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul