Beton amprentat Timis – Timisoara – Lugoj

Beton amprentat in Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia, Ciacova si in tot judetul Timis.

Beton amprentat in TimisoaraBeton Amprentat in Timisoara: echipa noastra executa pavaje din beton amprentat in Timisoara si tot judetul Timis.

Apelati la noi cu incredere, suntem o echipa cu o experienta de mai bine de doisprezece ani in sectorul pavajelor din beton amprentat (imprimat) si beton elicopterizat.

Este usor de intretinut, deosebit de rezistent la schimbarile bruste de temperatura si are un timp de executie scurt.

telefon-mobil

In multe cazuri, pavajul din beton amprentat este mult mai ieftin decat celelalte tipuri de pavaj pe care le reproduce, acestea au un pret de executie ridicat si un timp de executie la fel de ridicat.

Calitatile decorative ale pavajului din beton amprentat sunt si ele remarcabile si de luat in seama: fiecare lucrare de beton amprentat fiind unica/originala; reproduce cu succes: piatra de munte, caramida, grasia, granitul, piatra cubica, lemnul, textura, culoarea si forma lor.

Cu un design unic, completat de calitatile economice, mecanice si decorative enumerate mai sus, pavajul din beton amprentat este in ultima vreme foarte utilizat in pavarile exterioare atat de constructori in cartierele rezidentiale cat si de proprietarii de firme si locuinte care doresc o reamenajare cu stil a spatiului exterior pe care il detin.

Doriti o oferta de pret pavaj din beton amprentat in Timisoara sau in judetul Timis?

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul