Beton amprentat Olt – Slatina, Caracal

Beton amprentat in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si in tot judetul Olt.

beton-amprentat-oltRealizam pavaje din beton amprentat si beton elicopterizat in orasul Slatina, in localitatile apropiate si in tot judetul Olt.

Suntem o echipa cu o vasta experienta acumulata in Spania si Romania (peste 12 ani neintrerupt) in pavari cu beton amprentat si beton elicopterizat.

Betonul amprentat si betonul elicopterizat sunt tipuri de pavaje foarte rezistente si des utilizate in pavarile exterioare.

telefon-mobil

Calitatile decorative si mecanice  de care dispune pavajul din beton amprentat il fac pe acesta unul dintre cele mai avantajoase tipuri de pavaj din punct de vedere economic. Acestea l-au facut sa fie un pavaj din ce in ce mai des folosit in ultimii sapte ani in Romania in dauna metodelor clasice.

Avantaje sunt o multime, insa dintre ele enumeram: impermeabilitatea, rezistenta la razele UV, rezistenta la schimbarile bruste de temperatura inghet/dezget, longevitatea, timpul de executie scazut, diversitatea tipurilor de forme si culori si unicitatea designului, deoarece fiecare lucrare din beton amprentat este unica.

Pentru a cere o oferta de pret pentru pavaj din beton amprentat sau beton elicopterizat in Slatina va rugam sa ne contactati telefonic sau completati formularul de contact atasat mai jos.

test

  Nume
  E-mail
  Telefon
  Suprafata
  Localitatea
  Introdu Codul: captcha
  Mesajul